Rioolservice De Haas
 

Riolering offerte

Als u problemen hebt met uw riolering, zoals een verstopping in uw afvoer of geuroverlast, is het van belang dat u snel geholpen wordt. De professionals van het rioleringspecialist De Haas komen spoedig uw problemen vakkundig verhelpen. Wij hanteren namelijk een 24/7 service, hierdoor zijn onze specialisten op elk moment van de dag en elke dag van de week voor u beschikbaar. Uw riolering wordt op deze manier altijd snel gerepareerd, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Op ons telefoonnummer 088 444 7667 krijgt u 24 uur per dag een ervaren vakman aan de lijn. Bel direct of vraag een offerte aan.
 

Onze diensten

Elk rioolprobleem wordt door onze professionals verholpen. Zij hebben training gehad in het verhelpen van allerlei soorten lekkages. De specialisten van de rioleringspecialist De Haas voeren diverse werkzaamheden voor u uit. Hieronder ziet u waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn:

  • Afvoer van bijv. sanitair en douche ontstoppen
  • Riolering ontstoppen d.m.v. rioolinspectie
  • Kelders en kruipruimtes m.b.v. pomp leeghalen
  • Stank uit uw riool tegengaan
  • Aanleg nieuw rioolsysteem

 

Contact mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor het verhelpen van uw verstopping. Wilt u direct geholpen worden zodat het probleem aan uw riolering of afvoer spoedig opgelost is? Neem in dat geval contact met ons op via het telefoonnummer 088 444 7667. Heeft uw probleem geen haast? Zend dan uw gegevens in door ons offerte formulier in te vullen. Aan de hand van dit formulier maken wij een passende prijsopgave speciaal voor uw situatie. Vervolgens ontvangt u de offerte in uw mailbox. Geheel vrijblijvend.