Riolering Teteringen
 

Riolering Teteringen

Problemen met de riolering zoals een verstopte WC zijn erg vervelend. Hebt u last van dit soort problematiek in of dichtbij Teteringen? Dan bent u bij 088 444 7667 Rioolservice aan het juiste adres. Wij ontstoppen uw riool of WC, of voeren rioolinspectie uit om uit te vinden wat er mis is. Ons rioleringsbedrijf staat dag en nacht voor u klaar via 088 444 7667.

Een verstopping, wat nu?

Heeft u vastgesteld dat het om een verstopte riolering gaat, dan kan u een aantal dingen doen. Ten eerste kun u zelf proberen het riool te ontstoppen. Probeer het bijvoorbeeld eens met een ouderwetse plopper. Lukt dit niet, dan kunt u het pogen met een zogenaamde ontstoppingsveer. Is dit ook niet voldoende, dan moet er zwaarder geschut aan te pas komen: chemicaliën of apparatuur. We raden u dan echter aan om een specialist in te schakelen, omdat chemische middelen slecht zijn voor het milieu en apparaten niet door eenieder even gemakkelijk te gebruiken zijn. Gaan wij langs in of rond Teteringen, dan stellen we met een rioolinspectie vast wat de oorzaak van de verstopping is. Vervolgens ontstoppen we de boel op professionele wijze.

Rioolservice Teteringen

24 uursservice: 088 444 7667

Is het toilet verstopt, hebt u het idee dat het sifon niet goed doorloopt, is er iets met de afvoer of is het toch de riolering die problemen vertoont, in al deze gevallen kan u ons rioleringsbedrijf in Teteringen de hele dag en nacht bereiken voor hulp. Bel dan met 088 444 7667.

Rioolinspectie

Als u wel weet dat er iets mis is met het riool, maar niet precies wat, dan kunnen wij in en nabij Teteringen een rioolinspectie uitvoeren. Zo ontdekken we wat de verstopping, zoals in uw WC, teweegbrengt. Het ontstoppen kan zo heel gericht plaatsvinden. De rioolinspectie houdt in dat we met een camera in het riool gaan, om zo te zien wat de blokkade van de riolering veroorzaakt.
 

Rioolonderhoud

Rioolonderhoud

Net als alles in het leven moet ook uw riool onderhouden worden. Dit is om te voorkomen dat er problemen, bijv. verstopping van de WC ontstaan. Voor onderhoud kunt u een rioleringsbedrijf inschakelen. Bel direct 088 444 7667.

Riolering verstopping Teteringen

Riolering verstopping

Is uw riool toch echt voorzien van een verstopping, dan komen wij direct ter plaatse in Teteringen om te ontstoppen. Bel ons op 088 444 7667 en we staan zo bij u voor de deur voor een rioolinspectie en het ontstoppen.

WC verstopt

Verstopte WC

Een WC met een verstopping, daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Ons rioleringsbedrijf is direct bij u om te ontstoppen. Telefoneer nu naar 088 444 7667 en we komen eraan om het op te lossen. 24/7 spoedservice bij nood!